Her kan du også møde Selvhjælp Ringkøbing-Skjern

Frivilligdage

Selvhjælp Ringkøbing-Skjern deltager hvert år i frivilligdage på Torvet i Ringkøbing. Endvidere deltager vi i Videbæk, Skjern og Tarm, når det arrangeres her. På Torvet i Ringkøbing foregår det altid en lørdag formiddag i slutningen af august, hvor en masse foreninger samles i et stort telt med hver sin stand. Borgerne får hermed mulighed for at besøge standene og få et indblik i de enkelte foreningers tilbud. I Videbæk har vi deltaget et par gange i forbindelse med Open by night. I Skjern har der en enkelt gang været frivilligdag på Mølletorvet og i Tarm i forbindelse med marked om onsdagen.

Billeder fra frivilligdagene kan ses ved at trykke på links til højre.

Frivilligbørs

I 2016 deltog vi i en Frivilligbørs arrangeret af FrivilligVest, og var så heldige at få en aftale med Peter Glargaard fra Ørskovgruppen i Skjern, hvilket også er omtalt under fanen Nyheder.

I den forbindelse er Peter Glargaard fra Ørskovgruppen blevet interviewet, ligesom Asta Jørgensen fra Selvhjælp Ringkøbing-Skjern er blevet interviewet.

Det er der nu kommet en lille video ud af, og den kan I se her. Vi deltager igen i år, hvor der holdes Frivilligbørs den 4. oktober 2017 fra 16.30 - 18.00 på Ringkøbing Skole. 

Udskriv Email

Facebook
Facebook

Vær med

Bliv en del af vort netværk og vær opdateret om vore aktiviteter.

>
Nyhedsbrev
Nyhedsmail

Vær opdateret

Få automatisk vore nyhedsbrev i din indbakke.

>
Vær frivillig
Gør en forskel

Vær frivillig

Bliv frivillig i Selvhjælp Ringkøbing-Skjern og vær med til at gøre en forskel.

>