På ekstraordinær generalforsamling i Foreningen Selvhjælp Ringkøbing-Skjern den 30. november 2018 blev følgende besluttet:

Selvhjælp Ringkøbing-Skjern nedlægges pr. 31.12.2018 som selvstændig forening og overdrages pr. 1.1.2019 til FrivilligVest.
I praktis betyder det, at selvhjælpsgrupperne og vore øvrige tilbud fortsætter uændret, blot skal al henvendelse fra og med 1.1.2019 rettes til FrivilligVest på tlf.nr. 82306770, eller pr. email: Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. 

 

Ekstraordinær generalforsamling I foreningen Selvhjælp Ringkøbing-Skjern

 

fredag, den 30. november 2018 kl. 13.30 på Selvhjælp Ringkøbing-Skjerns kontor

Nørredige 28, Ringkøbing

 

DAGSORDEN:

·       Opløsning af foreningen Selvhjælp Ringkøbing-Skjern som selvstændig forening

·       Overdragelse af foreningens virke til FrivilligVest

·       Eventuelt

Bestyrelsen for foreningen

Selvhjælp Ringkøbing-Skjern

 

Udskriv Email

Brochure lille format

Spise med gutterne starter op igen mandag, den 30. oktober 2017 kl. 17.00 i skolekøkkenet på Ringkøbing Skole.

Netværksgruppen Spise med gutterne er et tilbud til mænd 60+ som er blevet alene, og som gerne vil have inspiration til at lave mad til sig selv. Udover socialt og hyggeligt samvær ved at lave mad sammen med andre mænd, er der plads til og mulighed for at tale om savnet og det, der er svært ved at blive alene.

Første møde er et planlægningsmøde og Selvhjælp Ringkøbing-Skjern er vært ved et kop kaffe med brød. Efterfølgende vil forløbet være hver 14. dag - i alt 10 gange.

Vil du med i Spise med gutterne, så kontakt os på tlf. 97 32 20 11.

 

Udskriv Email

brochurenSelvhjælp Ringkøbing-Skjern deltog i Frivilligdage i Kulturcentret i Skjern i november 2016, - herunder også i FrivilligBørsen, hvor frivillige foreninger og virksomhedern kan indgå aftaler/partnerskab og udveksle ydelser. Der er ikke penge i aftalerne, men udelukkende kompetencer, varer o.l. 

Selvhjælp Ringkøbing-Skjern var så heldige af få en aftale med Peter Glargaard fra Ørskov gruppen i Skjern, som tilbød at lave forslag til et nyt lay-out til vores brochure. 

Vi har fået en fantastisk flot brochure, som vi er meget glade for og som ekstra ydelse fra Ørskov gruppen fik vi foræret 300 eksemplarer, som de havde trykt til os. Vi er Ørskov gruppen dybt taknemmelige.

Vi kan således med stolthed og glæde præsentere vores nye brochure, og her på hjemmesiden kan I se forsiden til den. Brochuren kan rekvireres ved henvendelse til Selvhjælp Ringkøbing-Skjern tlf. 97322011.

 

Udskriv Email

Selvhjælp Ringkøbing-Skjern har fået opgraderet vores hjemmeside med et nyt design, som vi er glade for at kunne præsentere her.
Det nye design er udarbejdet af firmaet Moesborg NET-UP, der har overtaget Forfra Webdesign.
Hjemmesiden er forenklet med færre overskrifter for at gøre den mere overskuelig og nemmere at navigere i.

Udskriv Email

Facebook
Facebook

Vær med

Bliv en del af vort netværk og vær opdateret om vore aktiviteter.

>
Nyhedsbrev
Nyhedsmail

Vær opdateret

Få automatisk vore nyhedsbrev i din indbakke.

>
Vær frivillig
Gør en forskel

Vær frivillig

Bliv frivillig i Selvhjælp Ringkøbing-Skjern og vær med til at gøre en forskel.

>