Persondatapolitik

Persondatapolitik for Selvhjælp Ringkøbing-Skjern

Vi behandler personoplysninger og skal overholde lovgivningen og principperne for god databehandlingsskik. Derfor har vi vedtaget denne privatlivspolitik, der kort fortæller, hvordan vi behandler personoplysninger, der sikrer en lovlig og gennemsigtig behandling.

Vi behandler kun personoplysninger, der er relevante og nødvendige for at opfylde de angivne formål. Således anvender vi de oplysninger, som du giver os for at kunne kommunikere ud omkring aktiviteterne i Selvhjælp Ringkøbing-Skjern, f.eks. opstart af grupper eller samtaleforløb, frivilligmøder, messer, relevante kurser, nyhedsbreve m.v.

De persononoplysninger vi anvender er følgende: Navn, efternavn, køn, alder hvis det har relevans i forhold til gruppeønsker, samt hvilket gruppetema, man ønsker at blive skrevet op til, telefonnummer, e-mailadresse. Vi benytter ikke personnummer.

Selvhjælp Ringkøbing-Skjerns daglige leder har adgang til at bruge personoplysningerne, dog kun i det omfang, det er nødvendigt for at kunne servicere dig som bruger eller som frivillig.

Vi har din emailadresse på vores computer af praktiske grunde, så vi kan kontakte dig vedrørende grupperne. Du kan til enhver tid bede om at få den slettet.

Personoplysningerne videregives udelukkende til de respektive gruppeledere i gruppen.

Vi opbevarer dine personlige oplysninger så længe, du er frivillig eller medlem af Selvhjælp Ringkøbing-Skjern. Du er automatisk medlem, når du enten er aktiv i en gruppe eller står på venteliste til en gruppe. Herefter slettes de oplysninger, der ligger på pc’eren og de oplysninger, vi har i papirudgave makuleres. Vi vil fortsat opbevare brugernes mailadresse til at sende nyhedsbreve ud på. Du kan selvfølgelig til enhver tid bede om at få slettet din mailadresse.

Vi opbevarer personoplysninger i en aflåst skab.

Der er kode på vores computer. Koden er kun kendt af daglig leder.

Hvis Selvhjælp Ringkøbing-Skjern ønsker at gøre brug af billeder taget i nogle situationer, hvor brugerne er på, vil vi først spørge dig om lov og bede om din skriftlige samtykke. Når det drejer sig om Trivselsgrupperne for børn og unge vil vi indhente skriftlig samtykke fra forældrene.

Selvhjælp Ringkøbing-Skjern er dataansvarlig, og vi sikrer, at dine personoplysninger behandles i overensstemmelse med gældende lovgivning.

Data-kontaktpersonen er daglig leder, som du altid kan kontakte.

Kontaktoplysninger er følgende:

Selvhjælp Ringkøbing-Skjern
Nørredige 28
6950 Ringkøbing
CVR: 13827737
Tlf: +45 97322011
Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Dine rettigheder
Når vi behandler dine oplysninger, har du iflg. persondataforordningen en række rettigheder:
Du har ret til at få indsigt i de personoplysninger, vi behandler om dig
Du har ret til at få urigtige oplysninger om dig selv rettet
Du har ret til at få oplysninger om dig slettet
Du har ret til at gøre indsigelse mod behandling af dine personoplysninger
Du har ret til at flytte dine oplysninger – dvs. at vi skal udlevere de oplysninger vi har om dig i et almindeligt anvendt format

Du kan gøre brug af dine rettigheder, herunder gøre indsigelse mod vores behandling, ved at henvende dig til os.

Du kan indgive klage til Datatilsynet, hvis du er utilfreds med den måde, vi behandler dine personoplysninger på. www.datatilsynet.dk

Revision af privatlivspolitikken
Vi forbeholder os ret til at ændre foreningens privatlivspolitik. Ved væsentlige ændringer gives der meddelelse herom pr. mail.

Den til enhver tid gældende privatlivspolitik er tilgængelig på vores hjemmeside.

Herværende privatlivspolitik er godkendt på bestyrelsesmøde den 1. august 2018 og gældende fra samme dato.

Udskriv Email

Facebook
Facebook

Vær med

Bliv en del af vort netværk og vær opdateret om vore aktiviteter.

>
Nyhedsbrev
Nyhedsmail

Vær opdateret

Få automatisk vore nyhedsbrev i din indbakke.

>
Vær frivillig
Gør en forskel

Vær frivillig

Bliv frivillig i Selvhjælp Ringkøbing-Skjern og vær med til at gøre en forskel.

>